Το τιμ του Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ


Δύο άμεσους συνεργάτες και έναν αναλυτή αγώνων και αντιπάλων έχει ζητήσει να φέρει μαζί του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Δύο ημέρες νωρίτερα η ανεπίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ.


Ο Λούμπος Μίχελ έχει κάνει μια πρώτη επαφή, τόσο με το βοηθό που σύστησε ο Στανόγεβιτς, όσο και με το γυμναστή, οι οποίοι μαζί με τον αναλυτή αγώνων, θα ενσωματωθούν στο τιμ του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον Λιούμπισα Ράνκοβιτς, ο οποίος εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στη Ντινάμο Μινσκ από το 2014 μέχρι το 2016, ενώ για έξι χρόνια (2008-2014) ήταν τιμ μάνατζερ στην ομάδα της Παρτιζάν.

Η δεύτερη επιλογή, αυτή του γυμναστή, έχει να κάνει με τον Μπράνισλάβ Μίκοβιτς, ενώ αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και το θέμα του αναλυτή αγώνων. 

Ανάμεσα στα όσα αποφασίστηκαν σήμερα στην Τούμπα, στις συζητήσεις μεταξύ του νέου προπονητή της ομάδας με το Λούμπος Μίχελ, έχει να κάνει με την επιθυμία του Στανόγεβιτς να ξεκινήσουν κατά δύο ή τρεις ημέρες νωρίτερα οι εργομετρικές εξετάσεις και οι πρώτες προπονήσεις, που αρχικά είχαν οριστεί για την Παρασκευή 25 Ιουνίου. 


Αυτό μπορεί να γίνει, πλέον, είτε στις 22/6, είτε στις 23/6, με τους αρκετούς διεθνείς να έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου