Διάσημος Ισπανός ταυρομάχος νεκρός σε αρένα στη Γαλλία


O 36χρονος ματαντόρ Ιβάν Φαντίνο δέχτηκε θανατηφόρο χτύπημα από ταύρο την ώρα της ταυρομαχίας         

O 36χρονος πρωταθλητής ματαντόρ Ιβάν Φαντίνο σκοτώθηκε στη Γαλλία το Σάββατο, όταν ένας ταύρος τον τρύπησε με τα κέρατά του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.   Ο Ιβάν Φαντίνο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του σύμφωνα με αναφορές.   

Ο 36χρονος Ισπανος έδινε σόου στην Aire Su L'Adour, μια πόλη στη νοτιοδυτική Γαλλία, δέχτηκε πλήγμα από τα κέρατα στη δεξιά πλευρά και στη συνέχεια ο ταύρος τον πέταξε στον αέρα.          

Αρκετοί ταυρομάχοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν καθώς σφάδαζε αιμόφυρτος από τους πόνους και απομάκρυναν τον ταύρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Φαντίνο παραπάτησε καθώς τα πόδια του μπλέχτηκαν στην κάπα του και βρέθηκε εκτεθειμένος στα κέρατα του ταύρου.   «Βιαστείτε, πεθαίνω» ήταν τα τελευταία του λόγια στους συναδέλφους του που τον έβγαζαν από την αρένα, σύμφωνα με μαρτυρίες.    

Ο Φαντίνο υπήρξε ένας από τους πιο φημισμένους ταυρομάχους της Ισπανίας και ξεκίνησε να ασχολείται με την αμφιλεγόμενη για πολλούς παράδοση των ταυρομαχιών από την ηλικία των 14 ετών. Είναι ο δεύτερος Ισπανός ταυρομάχος που τον τελευταίο χρόνο σκοτώνεται μέσα σε αρένα την ώρα της μάχης. 






Πηγή: www.lifo.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου