Από 15/06/17 στους κινηματογράφους


Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν ήδη στους κινηματογράφους για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους ήρωες τους. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι καινούριο μας ήρθε για αυτή την εβδομάδα.

Ξα Μου


Περίληψη
Η απάντηση του Τζώνη στην ξαφνική απόλυσή του από διευθυντής ξενοδοχείου, μέσα στην οικονομική κρίση, είναι το να φτιάξει κι αυτός το δικό του σπήλαιο. Από τη γυναίκα και τα παιδιά του όμως ως τους τυχαίους συνοδοιπόρους του στην Κρήτη, θα παρακινηθεί σε ανοίκεια, απρόοπτα και αναζωογονητικά βιώματα κοντά στη γη και τη φύση που ίσως τον φέρουν αντιμέτωπο με την ίδια τη δύναμη και τη θέληση του εαυτού του, με την «εξά» του και με όλα όσα υπάρχουν γύρω μας και δεν τα βλέπουμε.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κλειώ Φανουράκη
Ηθοποιοί: Γιώργος Χωραφάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Σοφία Χιλλ, Άννα Φόνσου, Ζωή Χωραφά, Τατιάνα Καλάντζη, Νίκος Μπουσδούκος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Πετράκης
Διάρκεια: 88 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Η Μούμια



Περίληψη
Η Άχμανετ είναι μια Αιγύπτια πριγκίπισσα που ζωντανεύει ξανά από την κρύπτη της μέσα στην έρημο για να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Πρωταγωνιστής είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος υποδύεται τον Νικ Μόρτον, έναν άντρα που πεθαίνει σε μία συντριβή αεροσκάφους κι έρχεται πίσω στη ζωή για να νικήσει την Άχμανετ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτσμαν
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Άναμπελ Γουόλις, Σοφία Μπουτέλα, Ράσελ Κρόοου
Διάρκεια: 107 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ / ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Αυτοκίνητα 3



Περίληψη
Ο θρυλικός Κεραυνός McQueen έχει σιγά σιγά αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας μίας νέας γενιάς από εξαιρετικά γρήγορα αυτοκίνητα. Προκειμένου να εξασφαλίσει την επιστροφή του, θα χρειαστεί τη βοήθεια μίας νέας και φιλόδοξης τεχνικού και έμπνευση από τον αείμνηστο Fabulous Hudson Hornet.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Φι
Ηθοποιοί (φωνές): Άρμι Χάμερ, Νέιθαν Φίλιον, Όουεν Ουίλσον, Κέρι Ουάσινγκτον
Διάρκεια: 109 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Άλλοθι για Παντρεμένους.com



Περίληψη
Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μία εταιρία που ονομάζεται www.allothi-gia-pantremenous.com, που εφευρίσκει κάθε είδους άλλοθι: από παράνομο ταξιδάκι με την ερωμένη μέχρι τρελές κραιπάλες με τους κολλητούς. Μαζί με τον συνεργάτη του, Ογκουστίν, και τον νέο του υπάλληλο, Μεντί, καταστρώνουν απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όταν όμως θα γνωρίσει τη Φλο, μία όμορφη ξανθιά που σιχαίνεται τους άντρες που λένε ψέματα, ο Γρεγκ θα δει τη ζωή του να περιπλέκεται, και θα της κρύψει την πραγματική φύση της δουλειάς του. Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος για να γνωρίσει τους γονείς της Φλο, ο Γκρεγκ θα αντιληφθεί πως ο πατέρας της είναι ένας από τους πελάτες της εταιρίας του…
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λασό
Ηθοποιοί: Φιλίπ Λασό, Ελοντί Φοντάν, Ζιλιέν Αρουτί, Ταρέκ Μπουνταλί, Ντιντιέρ Μπουρντόν
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου