Κόσμος και κοσμάκης πάει κι έρχεται στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ


Οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το μέλλον αρκετών δανεικών ποδοσφαιριστών και οι κινήσεις που αναμένονται να γίνουν άμεσα, με στόχο την αποσυμφόρηση του ρόστερ.


Αυτή την στιγμή υπάρχουν 50 ενεργοί ποδοσφαιριστές, με επαγγελματικό συμβόλαιο, που λογίζονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ο αριθμός είναι υπερβολικά μεγάλος και αναμένεται άμεσα να μειωθεί μέσα από τις απαραίτητες κινήσεις και συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές και τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Στη λίστα των δανεικών υπάρχουν ουκ ολίγοι παίκτες, εκ των οποίων λίγοι θα είναι αυτοί που θα παραμείνουν στην ομάδα, μετά και το «ξεκαθάρισμα», που θα γίνει από Μίχελ και Στανόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός θα πάρει μια πρώτη ιδέα για το έμψυχο υλικό στο πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας, που θα γίνει από 22 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου, πριν ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ένα ερωτηματικό παραμένει ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με την Κολόν Σάντα Φε να μην έχει ενημερώσει για το αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αργεντινού επιθετικού. Στον ΠΑΟΚ γίνονται σκέψεις για την παραμονή του «Φάκου» στο ρόστερ, χωρίς να υπάρχει οριστική απόφαση.

Ο Ζάιρο μαζί με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ, ενδεχομένως, να παραχωρηθούν στον ΠΑΣ στα πλαίσια της μεταγραφής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήγε καλά στα Γιάννινα και η παραμονή του είναι μέσα στους όρους της διοίκησης για την παραχώρηση του Έλληνα γκολκίπερ, που θέλει να αποκτήσει ο «Δικέφαλος» σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ατρόμητος θέλει τον Δημήτρη Γιαννούλη και λογικά εκεί θα παραχωρηθεί ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός, με δεδομένη την παρουσία του Λέοβατς και την απόκτηση του Λεβέκ, ενώ ο ΠΑΟΚ μπορεί μ’ αυτή την κίνηση να προβλέπει στο μέλλον και να έχει τον πρώτο λόγο στο θέμα της απόκτησης του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος παραμένει στόχος των «ασπρόμαυρων».

Ο Λάμπρος Λάμπρου θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο δανεικός στον Πανιώνιο (αυτό προβλέπεται από την συμφωνία του περασμένου Ιανουαρίου), ο Ερικ Σάμπο θα συνεχίσει στο Ισραήλ και στην Μπεϊτάρ (που θα πληρώσει την πολύ μικρή ρήτρα),  ενώ θα υπάρξουν συζητήσεις και με άλλες ομάδες για την προώθηση αρκετών από των ποδοσφαιριστών, που θα «κοπούν» από το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου