Survivor: Επεισόδιο 54. Αποχώρηση ανατροπή


Η μέρα που ένας διάσημος ακόμα θα φύγει έφτασε και όλοι έχουν αγωνία για το αποτέλεσμα. Κυρίως όμως αν αυτό θα επηρεάσει την ομάδα. 

Ένα ατύχημα που είχε ο Χρανιώτης έφερε μια μικρή αναστάτωση. Ο δημοφιλής ηθοποιός πήγε για να κάνει μια βουτιά. Χωρίς να προσέξει βούτηξε στα θολά νερά και βρήκε σε ένα βράχο που δεν φαινόταν. Ευτυχώς του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά. 

Έπαθλο Επικοινωνίας είχε το επεισόδιο. Μετά από ένα δύσκολο αγώνα, κέρδισαν οι διάσημοι οι οποίοι στην συνέχεια πήραν μηνύματα από τις οικογένειές τους, μηνύματα δε που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Γνωρίσαμε και τα πιτάκια του Ντάνου την νέα λιχουδιά των διασήμων που απειλή τον σεφ Κοκκινάκη καθώς έχουν κλέψει την παράσταση.

Επισεις μάθαμε το νέο ταλέντο του Σπαλιάρα που δεν είναι άλλο από την μουσική ραπ. Ο Σφάχτης της καρύδας είναι το δημιούργημα του που άφησε τους πάντες άφωνους. Το σίγουρο είναι ότι το διασκέδασαν πριν το συμβούλιο, για τα καλά.

Το συμβούλιο που ακολούθησε μετά μας επιφύλασσε μια ανατροπή, Μόλις μίλησαν οι προτεινόμενοι και είπαν την άποψη τους και τι θα τους λείψει, ο Σάκης έκανε την ανακοίνωση η οποία τελικά έβγαλε εκτός survivor την Λάουρα Νάργες.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου