Πέθανε στα 47 του χρόνια ο μουσικός παραγωγός Robert Miles


Έγινε γνωστός με το κομμάτι «Children», μια από τις μεγαλύτερες μουσικές χορευτικές επιτυχίες των 90s

Ο μουσικός παραγωγός Robert Concina, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Robert Miles, «έφυγε» σε ηλικία 47 ετών. Η οικογένειά του ανακοίνωσε πως πάλευε με το μεταστατικό καρκίνο τους τελευταίους 9 μήνες. 

Ο ιταλικής καταγωγής καλλιτέχνης έγινε γνωστός με το κομμάτι «Children», μια από τις μεγαλύτερες μουσικές χορευτικές επιτυχίες των 90s, το οποίο κατάφερε να γίνει νούμερο ένα επιτυχία σε παραπάνω από 12 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο Robert είχε πει σε συνετεύξεις του ότι το τραγούδι το εμπνεύστηκε, όταν ο πατέρας του του έδειξε φωτογραφίες με παιδιά από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας το 1994. Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε το μουσικό περιοδικό, DJ Mag Italia και φίλοι του αντέδρασαν γρήγορα στα άσχημα νέα. 

«Τα τραγικά νέα του θανάτου ενός τόσο ταλαντούχου καλλιτέχνη των καιρών μας, με κάνει σκεπτικό και ανήσυχο», δήλωσε ο φίλος του, Joe T Vannelli. «Θα μου λείψουν οι καυγάδες, οι διαφωνίες και η κριτική, αλλά, κυρίως, το ταλέντο σου στο να βρίσκεις ήχους και μελωδίες απαράμιλλες». Αρκετοί καλλιτέχνες και φίλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους μέσω του Twitter.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου