Το μωσαϊκό «απάντηση» της Ατλέτικο στην Ρεάλ


Βασισμένο στο συναίσθημα το μήνυμα των οπαδών στη ρεβάνς του ημιτελικού. «Υπερήφανοι που δεν είμαστε σαν κι εσάς», θα γράψουν οι Ροχιμπλάνκος στους αντιπάλους που τους πίκαραν στο πρώτο ματς.


Πλέον, στην Ευρώπη, όποια ομάδα θέλει να σχεδιάσει κάτι μαζικό, όπως π.χ. ένα μωσαϊκό στις εξέδρες, καλείται πρώτα να λάβει την άδεια της UEFA. Η Ατλέτικο λοιπόν κατέθεσε το σχετικό σχέδιό της και πήρε το ΟΚ. «Orgullosos de no ser como vosotros» (σ.σ.: Υπερήφανοι που δεν είμαστε σαν κι εσάς) θα σχηματιστεί από τους οπαδούς των Ροχιμπλάνκος και αυτό ουσιαστικά θα είναι η απάντηση προς την Ρεάλ.

Στον πρώτο ημιτελικό αντίστοιχα οι Μερένγκες είχαν σχηματίσει το «Decidme que se siente. Lisboa-Milán» (σ.σ.: Πες μου πώς αισθάνεσαι. Λισσαβώνα, Μιλάνο), θέλοντας να πικάρουν τους συμπολίτες αντιπάλους τους. Γενικότερα πάντως η Ατλέτικο το πηγαίνει πιο πολύ στο συναίσθημα και στο διαφορετικό να υποστηρίζεις αυτή την ομάδα, έχοντας στήσει καμπάνια στα social media με τίτλο: «Saber ganar, saber perder. #NoLoPuedenEntender» (σ.σ.: Να ξέρεις να νικάς, να ξέρεις να χάνεις. Δεν μπορούν να το καταλάβουν).


Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου