Σειρά για την (άγνωστη) ζωή του «Mr Penthouse» Μπομπ Γκουτσιόνε


Kορυφαίοι παραγωγοί του Χόλιγουντ μέσα από τα μάτια των γυναικών της ζωής του θα διηγηθούν στη μικρή οθόνη την ιστορία του Μπομπ Γκουτσιόνε (φωτό), ιδρυτή του ανδρικού περιοδικού «Penthouse». Η τηλεοπτική σειρά θα δείχνει την άνοδο και την πτώση του, αλλά οι παραγωγοί υπόσχονται εκπλήξεις, σύμφωνα με το «Variety».

Αν και η σειρά, της οποίας ο τίτλος δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, θα περιέχει πολλές σκηνές με γυμνό και θα μεταδοθεί από καλωδιακό κανάλι για να μη λογοκριθεί, θα προσπαθήσει να αναδείξει, σύμφωνα με τους παραγωγούς, και το γεγονός ότι ο ιδρυτής του «Penthouse» «ήταν διανοούμενος».

Διαφορετικές βραδιές

Η έπαυλη του Γκουτσιόνε στη Νέα Υόρκη, ο οποίος συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας «Καλιγούλας» το 1979, δεν είχε καμία σχέση με εκείνη του Χιου Χέφνερ, σημείωσε ο παραγωγός Ρικ Σβαρτζ. Εξήγησε ότι ο Γκουτσιόνε, αντί για πάρτι με σεξ, διοργάνωνε βραδιές με τον αστρονόμο και συγγραφέα Καρλ Σαγκάν ή τον δικηγόρο Αλαν Ντέρσοβιτς, είχε επενδύσει στην πυρηνική ενέργεια και στήριξε το περιοδικό επιστήμης και επιστημονικής φαντασίας «Omni».

Την παραγωγή ανέλαβαν οι εταιρίες Jerrick Media των Ρικ Σβαρτζ και Τζέρεμι Φρόμερ και Maven Pictures των Τρούντι Στάιλρ και Σελίν Ρατρέι. Ο Σβαρτζ ήταν συμπαραγωγός της ταινίας «Ο πληροφοριοδότης» και εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία «Μαύρος κύκνος», ενώ ο Φρόμερ εργάστηκε στο «Κραυγές από το παρελθόν».

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου