Ταινία στην πρεμιέρα της έκοψε ένα (!!!) εισιτήριο


Μόνο ένα εισιτήριο έκοψε η νέα ταινία του Σάια ΛαΜπεφ στην πρεμιέρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, κερδίζοντας από τον βρετανικό Τύπο τον καθόλου κολακευτικό τίτλο της «πιο αποτυχημένης ταινίας στην ιστορία».

Η πολεμική ταινία «Man Down», με σκηνοθέτη τον Ντίτο Μοντιέλ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ΛαΜπεφ, με συμπρωταγωνιστές τον Γκάρι Ολντμαν, τον Τζάι Κόρτνεϊ και την Κέιτ Μάρα, έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή. Η... κακή ημέρα φάνηκε από το πρωί, καθώς μόλις ένας κινηματογράφος συμφώνησε να την προβάλει. «Τα έσοδά μας ήταν μόνο 8 ευρώ, καθώς πουλήσαμε μόνο ένα εισιτήριο» αποκάλυψε στο «The Hollywood Reporter» ο εκπρόσωπος του κινηματογράφου Reel Cinema, που βρίσκεται στην πόλη Μπέρνλι.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων τις επόμενες δύο ημέρες δεν ήταν διόλου καλύτερες, καθώς μόνο άλλα δύο άτομα αποφάσισαν να πληρώσουν για να δουν την ταινία. «Τα συνολικά έσοδά μας το τριήμερο ανήλθαν σε 24 ευρώ, καθώς πουλήσαμε συνολικά τρία εισιτήρια» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του κινηματογράφου, σχολιάζοντας ότι δεν τους έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ στο παρελθόν και ότι την Πέμπτη σταμάτησαν να προβάλλουν την ταινία.

Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος έσπευσε να χαρακτηρίσει την πρεμιέρα του «Man Down» ως τη χειρότερη της ιστορίας. Αμέσως μετά την πρεμιέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το φιλμ κυκλοφόρησε ψηφιακά επί πληρωμή.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου