«Λειψός» Παναθηναϊκός στην Τούμπα



Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στην Τούμπα. Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για την ενδεκάδα. 

Το πρώτο από τα δύο «κολλητά» παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους με την προοπτική να τους χρησιμοποιήσει στα επόμενα ματς που ακολουθούν στη συνέχεια των υποχρεώσεων. 

Συγκεκριμένα, ο Εβρίτης τεχνικός θα αλλάξει κατά τα 7/11 το «τριφύλλι» σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που είχε προηγηθεί μεσοβδόμαδα. 

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μέστο, Κουτρουμπή, Τελάντερ και Χουλτ (ή Χουχούμη). Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέις με τον Ζέκα, με τον Μπουμάλ και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στα πλάγια. 

Ο Κλωναρίδης θα είναι πίσω τον Μολίνς στην επίθεση. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Μαρινάκης, Μολέντο, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Εμποκού, Ευαγγέλου και Πίσπας. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και οι Λουντ, Λέτο, Κουλιμπαλί.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου