Στα μαύρα τ' Ανώγεια για το φονικό - Ανείπωτος θρήνος για τον αδικοχαμένο Μανόλη


Μαύρη Μεγάλη Δευτέρα ξημέρωσε στ' Ανώγεια που θρηνούν τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου που χάθηκε με ασήμαντη αφορμή ... Ο 23χρονος Μανόλης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πρώτου ξαδέρφου του πατέρα του με αφορμή τις κτηματικές διαφορές, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία. 

Συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν εχθές στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του ετελέσθει εχθές στις 4 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στ' Ανώγεια. 

Το φονικό που σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα με θύμα τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη έχει σημαδέψει το χωριό με την παρουσία της αστυνομίας να είναι ισχυρή υπό το φόβο βεντέτας. Ο δράστης παραμένει άφαντος και αναζητείται την ώρα που το πέπλο του θρήνου έχει σκεπάσει το χωριό. Μάλιστα αστυνομικές δυνάμεις αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέα αυτοψία σήμερα στην περιοχή.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο άτυχος νεαρός έφερε διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο στήθος και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον ξάδερφο του πατέρα του που δε δίστασε να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει εναντίον του. 

Η πλευρά του δράστη υποστηρίζει ότι δέχθηκε πυροβολισμούς και το αυτοκίνητο του έχει βληθεί ενώ κατευθυνόταν στο σημείο. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ο δράστης, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με αυτό του θύματος,  θα παραδοθεί πιθανότατα κατά την κηδεία του 23χρονου. 

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται : 

Χθες (09.04.2017) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ανωγείων, 54χρονος ημεδαπός πυροβόλησε με αγνώστου τύπου όπλο, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου. 

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


Πηγή: Cretalive

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου