Θρήνος για 20χρονη! Πέθανε σε διαγωνισμό φαγητού που συνέδεσαν με την Ελλάδα


Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι της 20χρονης φοιτήτριας Caitlin Nelson μετά τον θάνατό της σε διαγωνισμό φαγητού που συνέδεσαν με τον ελληνικό τρόπο ζωής.

Η Caitlin Nelson από την αδερφότητα Kappa Delta του Sacred Heart University πέθανε το Σαββατοκύριακο μετά τον πνιγμό της κατά τη διάρκεια διαγωνισμού φαγητού με τηγανίτες που συνέδεσαν με τον ελληνικό τρόπο ζωής στο Κονέκτικατ. Η 20χρονη φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή στο Columbia University Medical Center, στη Νέα Υόρκη, το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η Caitlin είχε φάει περίπου 4 ή 5 τηγανίτες όταν ξαφνικά έπεσε κάτω και άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα.

Δύο φοιτητές νοσηλευτικής που βρίσκονταν εκεί άρχισαν αμέσως να τη βοηθούν μέχρι να φτάσουν οι ομάδες διάσωσης και να μεταφερθεί σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο την Παρασκευή. Η άτυχη φοιτήτρια δεν τα κατάφερε τελικά και άφησε την τελευταία της πνοή δύο ημέρες αργότερα.

Ο αξιωματικός Bob Kalamaras δήλωσε ότι η Caitlin υπέφερε από τροφική αλλεργία αλλά αυτό δεν συνέβαλε στον θάνατό της. "Είναι ένα τραγικό συμβάν που ξεκίνησε από ένα διασκεδαστικό διαγωνισμό. Ήταν απλά ένα τραγικό συμβάν". Η 20χρονη φοιτήτρια ήθελε να γίνει κοινωνική λειτουργός και ήταν αντιπρόεδρος της αδερφότητας Kappa Delta.

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Πανεπιστημιούπολη για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη της. Ο πατέρας της James Nelson είχε σκοτωθεί στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στο Μανχάταν ενώ προσπαθούσε να σώσει ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί στον 27ο όροφο ενός εκ των δύο Δίδυμων Πύργων.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου