Ανεπανάληπτο μπλακ άουτ και σοκ για Παναθηναϊκό!



Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο ΟΑΚΑ. Αν και προηγήθηκε με 16 (47-31), ο Παναθηναϊκός ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στο δεύτερο μέρος και η Φενέρμπαχτσε έστησε πάρτι (58-71), κάνοντας το μπρέικ και το 1-0. 

Εκτός λογικής αυτό που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ! 

Αν και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μέχρι και με 16 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου (47-31), εντούτοις στη συνέχεια… έφυγε από το παρκέ και επέτρεψε στην Φενέρμπαχτσε όχι μόνο να φέρει «τούμπα» την αναμέτρηση, αλλά να θριαμβεύσει με το τελικό 58-71. 

Το τριφύλλι πέτυχε από οκτώ πόντους στα δύο τελευταία δεκάλεπτα(!), ενώ το επιμέρους σκορ στο δεύτερο μέρος ήταν 16-43(!), δείγμα της απίστευτης πράσινης καθίζησης, με τους Τούρκους να κάνουν το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ και να παίρνουν γρήγορα-γρήγορα στα χέρια τους το πλεονέκτημα έδρας. Την Πέμπτη ο δεύτερος τελικός στο κλειστό του Αμαρουσίου. 

Τρομερό κοουτσάρισμα από τον Ομπράντοβιτς στην επανάληψη, έδεσε... κόμπο τον Εξάστερο με τη χρησιμοποίηση τριών γκαρντ και δίδυμων πύργων τους Ούντο-Βέσελι. Δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση από την ελληνική ομάδα, η οποία έπεσε έρμαιο στις ορέξεις του σεληνιασμένου Μπογκντάνοβιτς (23 πόντους με 4/6 δίποντα, 5/6 τρίποντα) και του εντυπωσιακού (άσου στο μανίκι του Ζοτς) Κάλινιτς με 16 πόντους. Οδοστρωτήρας στην άμυνα ο Ούντο, σκέπασε τη ρακέτα για τους παίκτες του τριφυλλιού, ο Ντίξον έβαλε το... κερασάκι στη τούρτα στο φινάλε. 

Για τον Παναθηναϊκό, ο Ρίβερς είχε 16 πόντους, αλλά ήταν τραγικός (όπως όλοι) στο δεύτερο ημίχρονο, 14 ο Τζέιμς και 9 ο Καλάθης (3/10 σουτ) με 5 ασίστ. Εκτός κλίματος εντελώς οι Σίνγκλετον-Γκιστ. 

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 42-28, 50-48, 58-71 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου