64χρονη μητέρα σε απόγνωση: Η Πρόνοια της πήρε τα παιδιά


Η Πρόνοια πήρε τα δίδυμά της από την αγκαλιά της, καθώς οι υπεύθυνοι έκριναν ότι τα μωρά δεν ζούσαν σε κατάλληλο περιβάλλον. Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 64χρονη αποχωρίζεται κάποιο παιδί της, καθώς η πρόνοια της είχε πάρει την 6χρονη κόρη της, Μπλάνκα που πλέον, ζει με συγγενείς στον Καναδά. Το δικαστήριο είχε αποφασίσει τότε ότι η μικρή ζούσε απομονωμένη και χωρίς να πηγαίνει σχολείο, σε ένα σπίτι χωρίς υγιεινή.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της κυρίας Μαουρίτσια Ιμπανέζ, Χουάν Κάρλος Σεζ είπε ότι η 64χρονη είναι πολύ στενοχωρημένη που της πήραν τον Γαβριήλ και τη Μαρία Ντε Λα Κρούζ και ότι το σωστό είναι τα παιδιά να μένουν κοντά στη μητέρα τους.

Μάλιστα, μόλις πριν από τρεις εβδομάδες η Ιμπανέζ,  είχε ορκιστεί να πάρει να πάρει πίσω την εξάχρονη κόρη της, ενώ υπερασπίστηκε με σθένος την απόφασή της να κάνει δίδυμα με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Νιώθω απόλυτα έτοιμη να φροντίσω και τα τρία παιδιά. Θα πρέπει να είναι με τη μαμά τους" δήλωσε χαρακτηριστικά η 64χρονη μητέρα.





Πηγή: Το ποντίκι 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου