Η Ξάνθη επιμένει για Ευρώπη!



Ζωντανή για είσοδο στα play off είναι η Ξάνθη. Με πρωταγωνιστή τον Γιουνές που παρέμεινε στο… κυνήγι του Μπεργκ, η ακριτική ομάδα επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη. 


Τις ελπίδες για είσοδο στα play off είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει η Ξάνθη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου «καθάρισε» 3-0 τον Παναιτωλικό και συνεχίζει να ελπίζει για πεντάδα, περιμένοντας να στραβοπατήσει η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιουνές που σκόραρε δις (3’, 38’), δείχνοντας τον δρόμο προς τη νίκη πολύ νωρίς και ζευγάρωσε τα τέρματά του προς το τέλος του πρώτου μέρους, όπου κέρδισε έξυπνα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπάζογλου που κακώς θεώρησε αντικανονικό ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο ρέφερι από τα Τρίκαλα λίγο πριν (31’) χάρισε κόκκινη κάρτα στον Ροντρίγκες (δείχνοντας μόνο κίτρινη) που σταμάτησε τον Τυνήσιο φορ, ο οποίος ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή. 

Το κερασάκι στην… τούρτα μπήκε στο 59’, όταν οι παίκτες της Ξάνθης «έκρυψαν» την μπάλα με την ωραία συνεργασία των Λουσέρο-Πιτσέσλι, την οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Γιουνές για να πετύχει χατ-τρικ, αλλά ο Βασιλακάκης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 3-0. 

Ο 31χρονος φορ έφθασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι τρία πίσω από τον πρώτος σκόρερ της Super League, Μάρκους Μπεργκ. 


Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου