«Πάρτι» για Μπαρτσελόνα



Μια… χαψιά έκανε τη ντεφορμέ Σεβίλλη η Μπαρτσελόνα. Βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές σε διάστημα 9', η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε των Ανδαλουσιανών (3-0) και συνεχίζει την καταδίωξη στη Ρεάλ. 


Με… στιλ έφτασε σε ακόμα μία νίκη η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί «πάτησαν» την τρομερά ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα Σεβίλλη και με σκορ 3-0 ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή και στο +1 από τη Ρεάλ, η οποία παίζει αυτή την ώρα με την Λεγανιές του Σιόβα κι ενώ έχει να δώσει κι άλλο παιχνίδι, κόντρα στη Θέλτα. 

Οι Καταλανοί έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, με τον Μέσι να έχει δοκάρι σε βολίδα στο 4'. Προς στιγμήν οι φιλοξενούμενοι... αντέδρασαν και έχασαν τετ-α-τετ με τον Ενζονζί, ωστόσο η συνέχεια ήταν καταιγιστική! Με ανάποδο ψαλιδάκι στο 25' ο Σουάρες άνοιξε το σκορ, τρία λεπτά αργότερα οι μπλαουγκράνα έκρυψαν την μπάλα (χάρη στο MSN) και ο Μέσι την... εμφάνισε στα δίχτυα, ενώ στο 33' ο «Λέο» βρήκε ξανά δίχτυα και έδωσε νέο λόγο στους χιλιάδες φίλους της Μπάρτσα να σηκωθούν από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν. 

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε, υπήρχαν εκατέρωθεν φάσεις, με την Μπάρτσα να έχει τις καλύτερες στιγμές και να... αγγίζει πιο ευρεία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και που δεδομένα διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, μην θυμίζοντας την ομαδάρα που θαυμάζαμε μέχρι πριν 1,5 μήνα. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου