Ολυμπιακός - Κύμη 93-45



Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Κύμη με 93-45, πρόσφερε πολλές θεαματικές φάσεις και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.



Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Κύμης (απουσίασαν Όρτον, Σταμάτης, Τσούπκοβιτς) με 93-45 κάνοντας περίπατο και προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεκίνησαν την αναμέτρηση απόλυτα σοβαροί και με εκπληκτική άμυνα (6 πόντους η Κύμη δεκάλεπτο), αλλά και με ορεξάτους επιθετικά τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Αγραβάνη, προηγήθηκε γρήγορα με διψήφια διαφορά πόντων (15-4, 5’).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας παραμείνει στην κατηγορία την προηγούμενη αγωνιστική παρουσιάστηκαν αδιάφοροι μη μπορώντας μερικές φορές να δουν καν το αντίπαλο καλάθι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον είχαν ανάγκη για να βρουν ρυθμό (Γκριν, Γιανγκ, Τολιόπουλος) και αρκεοί εξ αυτών το εκμεταλλεύτηκαν. Ειδικά ο Γιανγκ έπαιξε πάρα πολύ καλά αφήνοντας ενθαρρυντικά στοιχεία αν κι ο αντίπαλος δεν είχε ψηλό να τον αντιμετωπίσει.

Το άκουσμα της κόρνας της λήξης βρήκε ικανοποιημένο τον κόσμο από το θέαμα το οποίο παρακολούθησε και τον Ολυμπιακό ικανοποιημένο από την άμυνα που έπαιξε και το γεγονός πως άπαντες βγήκαν υγιείς από το παρκέ.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου