Από 06/04/17 στους κινηματογράφους


Μπήκε ο Απρίλιος και μας έφερε άλλο αέρα. Μαζί με τον αέρα μας έφερε και καινούριες ταινίες. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά.


Η Καλύτερη Στιγμή Τους


Περίληψη
1940, Λονδίνο, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Με το ηθικό της χώρας να βρίσκεται στα πρόθυρα του εκμηδενισμού, η Κατρίν, μία άπειρη σεναριογράφος κι ένα επίσης άπειρο κινηματογραφικό συνεργείο, δουλεύουν κάτω από τα πυρά προκειμένου να φτιάξουν μία ταινία που θα ανυψώσει το πεσμένο ηθικό του λαού, αλλά και θα εμπνεύσει την Αμερική να προσφέρει τη βοήθειά της. Μία πνευματώδης, ρομαντική και συγκινητική ιστορία μίας νεαρής γυναίκας που καταφέρνει να βρει τον δρόμο και τη φωνή της κατά τη διάρκεια ενός φρικτού πολέμου.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Λόουν Σέρφινγκ
Ηθοποιοί: Τζέμα Άρτερτον, Σαμ Κλάφλιν, Μπιλ Νάι, Τζακ Χιούστον, Τζέικ Λέισι
Διάρκεια: 117 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Αδίστακτοι


Περίληψη
Ο Γιάνι, μαζί με τους συνεργάτες του, Έρικ, Νάσερ και Φρανκ, έχουν εξειδικευτεί στις ένοπλες ληστείες θωρακισμένων αυτοκινήτων. Όλα κυλούν ήρεμα, μέχρι τη στιγμή που ο Αμίν, ο μικρός αδελφός του Γιάνι, διαπράττει ένα σφάλμα απληστίας. Προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση, η ομάδα πρέπει να υπακούει στις εντολές του αφεντικού της πόλης, που τους έχει αναθέσει μία επικίνδυνη αποστολή: να μεταφέρουν ένα τεράστιο φορτίο ηρωίνης. Ο Γιάνι και οι φίλοι του θα πρέπει να λειτουργήσουν πλέον ομαδικά για να προστατεύσουν τόσο τις ζωές τους όσο και αυτές των αγαπημένων τους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ζιλιέν Λεκλέρκ
Ηθοποιοί: Σάμι Μπουαζιλά, Γιουσέφ Χατζί, Γκιγιόμ Γκουί
Διάρκεια: 80 λεπτά
Είδος ταινίας: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Αρχηγός από Κούνια



Περίληψη
Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. Μία εξωφρενική περιπέτεια ξεκινά και κορυφώνεται με μια επική μάχη ανάμεσα σε κουτάβια και μωρά. Εμπνευσμένο από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι, αυτή η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκραθ
Σκηνοθεσία (μεταγλ. Ταινίας): Ηλίας Ζερβός
Ηθοποιοί (φωνές): Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος , Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Μαρία Ζερβού
Διάρκεια: 98 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ





Colossal



Περίληψη
Η Γκλόρια (Αν Χάθαγουει) χάνει ξαφνικά τη δουλειά και τον φίλο της, τον Τιμ (Νταν Στίβενς). Απελπισμένη, επιστρέφει στην μικρή κωμόπολη που γεννήθηκε, όπου και επανασυνδέεται με τον παιδικό της φίλο, τον Όσκαρ (Τζέισον Σουντέκις), έναν καλοπροαίρετο ιδιοκτήτη μπαρ, ο οποίος μαζί με τους φίλους του (Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Όστιν Στόουνγελ), την παρασύρουν στο ποτό. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μία… περίεργη τροπή, όταν η Γκλόρια ανακαλύπτει με τρόμο ότι ένα αδηφάγο τέρας, που βρίσκεται στη Σεούλ, μιμείται κάθε της κίνηση σε καταστροφικό βαθμό.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Νάτσο Βιγκαλόντο
Ηθοποιοί: Αν Χάθαγουει, Νταν Στίβενς, Τζέισον Σουντέικις, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Όστιν Στόουνγελ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12





About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου