Κούρεμα και ξύρισμα με πριβέ χορό!


Μπαρμπέρικο στο Καζακστάν αποφάσισε πρώτα να σηκώσει την τρίχα των πελατών του και μετά να την καλλωπίσει.

Οι ανατριχίλες προέρχονται από τη θέα των γυμνών κομμωτριών, οι οποίες ανέλαβαν να περιποιηθούν την κόμη των ανδρών που δεν αρκούνται μόνο στην επιδεξιότητα με την οποία ο μπαρμπέρης χειρίζεται τη φαλτσέτα ή στην καλοαρωματισμένη ζεστή πετσέτα.

Οι πελάτες του Old Boy, που βρίσκεται στο Οσκεμέν του Καζακστάν, απόλαυσαν και με το παραπάνω τη θέα των νεαρών κομμωτριών, οι οποίες φορούσαν μόνο την ποδιά τους και ακολουθούσαν πιστά τις οδηγίες τους, ισορροπώντας σε πανύψηλα τακούνια, σαν κι αυτά που φορούν οι γυναίκες που κάνουν στριπ σόου.

Επιβεβαίωση

Αυτό τους έβαλε σε υποψίες, αλλά δεν ανησύχησαν μήπως το κούρεμα έχει στραβές ψαλιδιές. Πάντως, οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν, αφού τα κορίτσια αποδείχθηκε ότι ήταν χορεύτριες παρακείμενου στριπ κλαμπ, που μπήκαν στο μπαρμπέρικο και το 'παιξαν καυτές κομμώτριες για τις ανάγκες φωτογράφισης, η οποία προορίζεται για διαφημιστική καμπάνια.

Ακόμα και όταν γνωστοποιήθηκε ο πραγματικός λόγος της παρουσίας των στριπτιζέζ εκεί, μέσω αναρτήσεων στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι άνδρες δεν δίστασαν να πάνε, μήπως και προλάβουν κι αυτοί από σπόντα λίγο... θέαμα. Κάποιοι άλλοι αρκέστηκαν σε πειρακτικά σχόλια, όπως ένας χρήστης του διαδικτύου που αναρωτήθηκε πόσο μεγάλη θα ήταν η ουρά σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συνέβαινε σε γυναικείο κομμωτήριο με άνδρες στρίπερ. 

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου