Από έπος σε... κάζο η Μπαρτσελόνα!



Έμεινε στην Παρί η Μπαρτσελόνα! Με εμφανή την κόπωση από το έπος της Τετάρτης και ψυχολογικό άδειασμα, η Ντεπορτίβο «σκότωσε» τη Μπαρτσελόνα (2-1) και πλέον η υπόθεση πρωτάθλημα γίνεται πολύ δύσκολη. 

Η ψυχολογία της Μπαρτσελόνα ήταν στα ύψη από την επική πρόκριση της Τετάρτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τα πόδια ήταν δεδομένο ότι κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ότι δεν θα ακολουθούσαν το πρόθυμο πνεύμα. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο χορτάρι του «Ριαθόρ», αφού οι γηπεδούχοι «σκότωσαν» τους «μπλαουγκράνα» 2-1 και τους αφήνουν αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς τον Νεϊμάρ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, η Μπαρτσελόνα έχασε ίσως τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή της επιθετικής της τριάδας και αυτομάτως έγινε αρκετά πιο προβλέψιμη. 

Οι Καταλανοί όσο ακόμα είχαν δυνάμεις πίεσαν την Ντεπορτίβο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά η αδυναμία των φιλοξενούμενων στις στημένες φάσεις στο 40', όταν ο Χοσέλου πήρε το ριμπάουντ από επέμβαση του Τερ Στέγκεν και άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, ο πιο απειλητικός παίκτης της Μπαρτσελόνα, Σουάρες, ισοφάρισε σε 1-1, δείχνοντας ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανατρέψει το σκορ. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, και ενώ η Μπαρτσελόνα συνέχιζε να σπαταλά πολλές ευκαιρίες, ο Μπεργκαντίνιος και πάλι από στημένη φάση, πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 2-1, το οποίο οι γηπεδούχοι υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους. 

Πλέον, η Μπάρτσα είναι ένα βαθμό πάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι «μερένχες» έχουν δύο αγώνες λιγότερους που αν κάνουν το απόλυτο θα αποσπαστούν με 5 πόντους από τη δεύτερη θέση. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου