Έβγαλε... σφυγμό και πάει για υπέρβαση ο Ολυμπιακός!



Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις ήττες για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου και... φορτσάρουν για την πρόκριση επί της Μπεσίκτας. 


Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και… φορτσάρει για πρόκριση ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου χάρη στην κεφαλιά του Ντα Κόστα και το αυτογκόλ του Φυτανίδη και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας για τους «16» του Europa League. 

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Ατρόμητος, καθώς το πρώτο γκολ ξεκινάει από κόρνερ που έδειξε λανθασμένα ο διαιτητής Σελίμος, ενώ του κόπηκαν και δύο φάσεις από τον α' βοηθό (Βασίλης Καμπούρης), στις οποίες Λημνιός και Τόνσο θα έβγαιναν απέναντι από τον Λεάλι, όπως και ένα ακόμη στον Λε Ταλέκ στο φινάλε του αγώνα. 

Έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος, ωστόσο μία στιγμή αδράνειας στην άμυνά του ήταν αρκετή για να δώσει στους Πειραιώτες το προβάδισμα. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά όπως και στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν κόντρα στους Περιστεριώτες με κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Φυτανίδης στέλνοντας άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Αποθέωση και standing ovation κατά τη διάρκεια των αλλαγών των Τσόρι Ντομίνγκες και Εστέμπαν Καμπιάσο που έπαιξαν βασικοί, πήρε το χειροκρότημα και ο Μάριν που ήταν θετικός και ξεκίνησε, επίσης, στην ενδεκάδα. Το πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι που είχαν σε καλή ημέρα τους Κατράνη, Ούμπιδες, Μανιάτη και Λημνιό, ενώ και ο Γκορμπούνοφ είχε θετική εμφάνιση παρότι έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχεται. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου