Μέγα θαύμα για τη «Μις Ελλάς» Σύλβια Αντωνάρου


Η εμφάνιση με μαγιό της Σύλβιας Αντωνάρου τη βραδιά των Πανελλήνιων Καλλιστείων του 1988 στο ξενοδοχείο «Intercontinental», όπου κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς»Δύναμη ψυχής και μαθήματα ζωής από τη «Μις Ελλάς 1988» Σύλβια Αντωνάρου. Η πρώην εστεμμένη, που παραμορφώθηκε από τη νόσο του Bell (πάρεση) και καθηλώθηκε για έναν χρόνο σε αναπηρικό καροτσάκι, μιλά σήμερα για πρώτη φορά στην «Espresso» για τον «γολγοθά» που ανέβηκε, τις δραματικές στιγμές που βίωσε, την πίστη που έδειξε στον Θεό παρακαλώντας να γίνει καλά και το θαύμα που έγινε με αποτέλεσμα να σταθεί και πάλι όρθια στα πόδια της.

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, το μοντέλο ετοιμάζεται να υλοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της λίγο πριν μπει στο χειρουργείο: να πραγματοποιεί τα όνειρα αδύναμων κινητικά συνανθρώπων της. Γι’ αυτό, στις 15 Μαΐου διοργανώνει μια διαφορετική φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, με ΑμεΑ σε ρόλο μοντέλων!

Ψηλόλιγνη, σεμνή, με μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια και λαμπερό χαμόγελο, όταν στέφθηκε «Μις Ελλάς» στα Πανελλήνια Καλλιστεία του 1988, πετούσε ψηλά στον ουρανό από χαρά! Ηταν μόλις 15 χρόνων, αλλά δήλωνε 17, λέγοντας έτσι ένα μικρό ψεματάκι προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς! Επιλέχθηκε στην τελική 20άδα, ανάμεσα από 300 υποψήφιες, και μετά την κατάκτηση του τίτλου ξεκίνησε μια δυνατή καριέρα στον χώρο της μόδας, φορώντας ρούχα διάσημων σχεδιαστών της εποχής, όπως οι Μιχάλης Ασλάνης, Μάκης Τσέλιος, Φιλήμονας, Θοδωρής Τρανούλης, Μάικ Νικολάτος, αλλά και σημαντικών designers του εξωτερικού.


Περισσότερα εδώ: Espresso

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου