Λίγο πριν πεθάνει, αυτή η γυναίκα, θέλει να βρει στον σύζυγό της την επόμενη μεγάλη αγάπη του


Όταν κάποιος γνωρίζει ότι βρίσκεται κοντά στον θάνατο είναι λογικό να έχει μία λίστα με ευχές που επιθυμεί να εκπληρώσει. Δεν είναι τόσο σύνηθες, όμως, η λίστα αυτή να περιλαμβάνει την δημιουργία ενός προφίλ του συζύγου σου σε σάιτ γνωριμιών, για να το χρησιμοποιήσει όταν εσύ θα έχεις πεθάνει.

Αυτό ακριβώς έκανε η συγγραφέα Amy Krouse Rosenthal στο κομμάτι που έγραψε για τους New York Times με τίτλο «Μπορεί να θέλεις να παντρευτείς τον άντρα μου» (You May Want to Marry My Husband), και στο οποίο αναφέρει στους αναγνώστες ότι «αντιμετωπίζει μία προθεσμία, η οποία σε αυτή την περίπτωση είναι πιεστική». Και ότι χρειάζεται να πει κάποια πράγματα τώρα όσο έχει την προσοχή του κοινού, αλλά και παλμό.

Η Rosenthal, η οποία έχει γράψει παιδικά βιβλία, νουβέλες και απομνημονεύματα, διαγνώσθηκε με καρκίνο των ωοθηκών το 2015. η διάγνωσή της έγινε την ίδια περίοδο που το τρίτο της παιδί έφευγε για το πανεπιστήμιο, μία στιγμή που θα σηματοδοτούσε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της μαζί με τον σύζυγό της, Jason. Αντίθετα, σηματοδότησε το τελευταίο κεφάλαιο της ζωής της. Μέσα στο κείμενό της μιλά για πολλά πράγματα, όπως για όσα δεν θα μπορέσει να ξανακάνει ή να ξαναδεί, αλλά αυτό το γράμμα αγάπης λειτουργεί και ως προφίλ για να βοηθήσει τον σύζυγό της να βρει την επόμενή του σχέση.

«Είναι ένας άντρας που είναι εύκολο να τον αγαπήσει κανείς. Εγώ τον αγάπησα από την πρώτη μέρα.» Η Rosenthal φτιάχνει ένα γενικό προφίλ για τον σύζυγό της, βασισμένο στις 9.490 μέρες που έχουν μείνει μαζί και περιγράφει την εμφάνισή του, την αγάπη για την μουσική και τις «υπέροχες κάλτσες».

«Είναι ο άντρας, που επειδή ξυπνά πάντα νωρίς, μου κάνει έκπληξη κάθε Κυριακή πρωί κάνοντας περίεργα πρόσωπα με τα σύνεργα του καφέ: όπως το κουτάλι, την κούπα και μία μπανάνα», γράφει.

Στο τέλος του κειμένου της αναφέρει ότι θέλει κάτι που είναι αδύνατο, περισσότερο χρόνο, και ελπίζει ότι το «σωστό πρόσωπο» θα διαβάσει το κείμενό της, θα βρει τον Jason και μία ακόμα ιστορία αγάπης θα ξεκινήσει.

Το κείμενό της έχει γίνει, φυσικά, viral.

Πηγή: huffingtonpost.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου