Ματσάρα έξι αστέρων!



Τι ματσάρα ήταν αυτή! Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, ο Παναθηναϊκός νίκησε 106-87 την ΑΕΚ, με τον Καλάθη να το στέλνει α λα... Μπάμπεργκ στη β' παρ., όπου ο Εξάστερος έκανε επιμέρους σκορ 3-22! 


Επικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ! 

Η ΑΕΚ «πάτησε» στην κούραση του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά το «τριφύλλι» αρνούνταν να χάσει, παίρνοντας τη νίκη 106-87 στη δεύτερη παράταση! 

Τα μεγάλα τρίποντα του ΜακΓκράθ, αλλά και η αστοχία του Εξάστερου στις βολές, στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, οδήγησαν την αναμέτρηση στην παράταση, με το σκορ να ήταν το 77-77. Η Ένωση κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στο τέλος του πρώτου έξτρα πεντάλεπτου, αλλά ο Καλάθης μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ -ύστερα από τη χαμένη επίθεση του Ρίβερς- και… α λα Μπάμπεργκ το έστειλε στη δεύτερη παράταση (84-84), όπου εκεί οι παίκτες του Πασκουάλ αφού μπήκαν αρχικά με ένα 16-0(!), την έκλεισαν με ένα επιμέρους σκορ 3-22! 

Τρομακτικό παιχνίδι έκανε ο Σίνγκλετον, έχοντας 22 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τον Μπουρούση να είχε 18 πόντους και τον Ρίβερς να προσθέτει άλλους 17. Από την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, όπου στη δεύτερη παράταση έμεινε από… βενζίνη, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαυροκεφαλίδης με 19 πόντους, με τους Ούκιτς και Μαυροειδή να είχαν από 12 ο καθένας.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου