95χρονος παππούς αποκάλυψε πως είναι gay μετά από 67 χρόνια γάμου: «Φαντάζεσαι πως είναι να κρύβεσαι για 90 χρόνια;»


Ο Roman πέρασε όλη του σχεδόν τη ζωή δίπλα στην επί 67 χρόνια γυναίκα του, απέκτησε 2 παιδιά, 5 εγγόνια και ένα δισέγγονο. Από τα 5 του ήξερε πως είναι gay, αλλά δεν τολμούσε να ζήσει τη ζωή του όπως πραγματικά θα ήθελε.

Στην συνέντευξη που έδωσε στον gayguru και vlogger Wickydkewl στο YouTube, εξομολογήθηκε τα πάντα, από το πώς αποφάσισε να το αποκαλύψει στην οικογένειά του μέχρι το τι ακριβώς ψάχνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Τους είπα απλά πως γεννήθηκα gay και ήμουν όλη τη ζωή μου. Τους είπα για την τραγωδία της ζωής μου και κατάλαβαν τι μου συνέβαινε. Μπορείς να φανταστείς πως είναι να κρύβεσαι για 90 χρόνια;»
Ο Wickydkewl τον ρώτησε να ενδιαφέρεται τώρα που το μυστικό του αποκαλύφθηκε να αναζητήσει την συντροφιά ενός άλλου άνδρα και αν έχει κάποιον συγκεκριμένο τύπο που τον έλκει ερωτικά.

«Δεν δίνω σημασία. Δεν κοιτάζω το πρόσωπο, κοιτάζω την καρδιά. Κάποιον να μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Κάποιον που να αισθάνεται τους χτύπους της καρδίας – και κανένας δεν μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν τον αφήσεις».
Ωστόσο σε αυτήν την ηλικία θεωρεί πως είναι αδύνατον κάτι τέτοιο να του συμβεί γιατί «είναι πολύ αργά». Αλλά θα ήθελε να αισθάνεται κάποιον κοντά του, που να ενδιαφέρεται για εκείνον χωρίς την απαραίτητη σωματική ή ψυχική επαφή.

Ο Roman αισθάνεται και είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ μεγάλος για να βρει αυτό που θέλει. Αλλά ακόμα και έτσι είναι υπερήφανος που βρήκε την δύναμη να ζήσει ως ο εαυτός του και αυτό είναι που τελικά μετράει.

Πηγή: mediafree.gr, φώτο Espresso

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου