Θρίλερ 1 εκατ. ευρώ με επίορκους αστυνομικούς, και Ρώσους εκατομμυριούχους


Το ζευγάρι των Ρώσων που ήθελε παιδί , η παρένθετη μητέρα που «απέδρασε» στην Κύπρο και ο  ύποπτος θάνατος του γιατρού που έκανε την εμφύτευση του εμβρύου

Γερή μπάζα που σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ, φέρονται να έκαναν Κύπριοι αστυνομικοί μαζί με πρώην συναδέλφους τους που κάνουν τους ιδιωτικούς ντεντέκτιβ. Θύματα τους, ένας Ρώσος και μια Ρωσίδα, πολυεκατομμυριούχοι και οι δύο, και στη μέση ένα μωρό που απέκτησαν με τη μίσθωση παρένθετης μητέρας.

Το ζευγάρι των Ρώσων χώρισε, ενώ η παρένθετη μητέρα ακόμα εγκυμονούσε το παιδί τους. Όταν γεννήθηκε το παιδί, η παρένθετη μητέρα μαζί με το μωρό, φυγαδεύτηκαν στην Κύπρο με το μωρό, με την βοήθεια του βιολογικού πατέρα και εν αγνοία της βιολογικής μητέρας η οποία άρχισε την αναζήτηση. Εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα σύλληψης και άρχισε ένα παιχνίδι κρυφτού στη Κύπρο με την επίσημη εμπλοκή της αστυνομίας και ιδιωτικών ντεντέκτιβς που χρησιμοποιούσαν αστυνομικούς για να αντλούν και να διασπείρουν πληροφορίες, τις οποίες χρυσοπλήρωναν οι Ρώσοι.


Σχέση εκατομμυριούχων

Βιολογική μητέρα είναι η Olga Mirimskaya, 52 ετών, Πρόεδρος μιας εκ των μεγαλύτερων τραπεζών της Ρωσίας και 22η στη λίστα Forbes. Βιολογικός πατέρας ο 32χρονος Nikolai Smirnov, ιδιοκτήτης της εταιρείας διαδικτυακών πληρωμών (όπως το PayPal), «Zolotaya Korona», ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ. Η Mirimskaya που διατηρούσε σχέση με τον Smirnov έχει τρία παιδιά από παλαιότερο γάμο της και δεν μπορούσε να μείνει έγκυος. Αποφάσισαν με τον Smirnov να μισθώσουν την 38χρονη Svetlana Bezpyataya, ως παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το παιδί τους. Η Svetlana Bezpyataya, είναι επαγγελματίας παρένθετη μητέρα αφού έχει κυοφορήσει και γεννήσει ακόμα τέσσερα παιδιά άλλων ζευγαριών ενώ έχει και ένα δικό της παιδί με τον σύζυγο της Andrei. Το ζευγάρι υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια με την παρένθετη μητέρα η οποία ζούσε στη Κριμαία και όλα έβαιναν καλώς. Ωστόσο η Mirimskaya με τον Smirnov χώρισαν. Η Mirimskaya συνέχισε να υποστηρίζει την παρένθετη μητέρα ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις της, ακόμα και αυτές που ήταν υπερβολικές.


Απαγωγή

Ο Smirnov σύμφωνα με πληροφορίες έπεισε την παρένθετη μητέρα, να πάρει το μωρό και να φύγει στη Κύπρο, μετά τον τοκετό. Της πρόσφερε χρήματα πολυτελή διαμονή και κάλυψη όλων των αναγκών της ίδιας, του συζύγου και του παιδιού τους. Την επόμενη μέρα της γέννησης η παρένθετη μητέρα εξέδωσε πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού στο οποίο ως βιολογική μητέρα φαινόταν η ίδια και πατέρας ο σύζυγος της. Ο Smirnov φρόντισε να εξασφαλίσει διαβατήριο για το μωρό που ονομάστηκε Sonia και οργάνωσε την «απόδραση» στη Κύπρο. Η βιολογική μητέρα όταν αναζήτησε την παρένθετη μητέρα αντιλήφθηκε ότι αυτή εξαφανίστηκε και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για την Bezpyataya και άρχισε η αναζήτηση. Διαπιστώθηκε ότι η παρένθετη μητέρα βρισκόταν στη Κύπρο και μαζί της ήταν και ο Smirnov μαζί με τη νέα του σύντροφο.

Περισσότερα: Πρώτο Θέμα 
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου