Τραγωδία! Του ζήτησε η μητέρα του να πληρώνει ενοίκιο και κρεμάστηκε


Λίγες ώρες αφότου η μητέρα του ζήτησε να πληρώνει ενοίκιο 200 λιρών, ο 18χρονος σεφ Elliot Stapleton-Giddins κρεμάστηκε στο δωμάτιό του.

"Πρέπει να πληρώνεις 200 λίρες τον μήνα" ήταν το μήνυμα που του είχε στείλει το απόγευμα η μητέρα του. Τα άλλα δωμάτια είναι 500 λίρες οπότε φαίνεται δίκαιη συμφωνία". Ο 18χρονος Elliot Stapleton-Giddins είχε περίπου 2.500 λίρες στον λογαριασμό του, βρισκόταν σε μια υγιή σχέση με την κοπέλα του Lily Avril και εργαζόταν ως σεφ για τον διάσημο Dan Cameron.

Εργαζόταν μέχρι και 50 ώρες την εβδομάδα στο Cameron's Kitchen, το ομώνυμο εστιατόριο του φιναλίστ της πρώτης σειράς Masterchef: The Professionals. Ο 18χρονος είχε μαζέψει 2.500 λίρες που σχεδίαζε να τα χαλάσει για να ταξιδέψει όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια έρευνας.

Η μητέρα του είπε στον ιατροδικαστή πως τα μόνα έξοδα του γιου της ήταν να πληρώνει τον μισό λογαριασμό του τηλεφώνου του κάθε μήνα. Ο πατριός του Tim Stapleton πλήρωνε τον άλλο μισό και είχαν ήδη μιλήσει για να πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι παλιότερα.

"Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσα χρήματα κερδίζει, αλλά πραγματικά εργαζόταν σκληρά. Δεν ήταν για τα χρήματα όμως. Ήταν για να γίνει λίγο πιο υπεύθυνος. Είχε πει ότι καταλάβαινε και πως περίμενε ότι θα επανέλθει αυτή η συζήτηση".

Δίπλα στον 18χρονο βρέθηκαν 8 κουτάκια μπίρας αν και το ποσοστό αλκοόλ που είχε στο αίμα του ήταν κάτω από το νόμιμο όριο για οδήγηση. Όταν η μητέρα του προσπάθησε το πρωί να μπει στο δωμάτιό του δεν τα κατάφερε αλλά είδε από τη χαραμάδα τον γιο της κρεμασμένο. "Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν έπρεπε να του είχα στείλει μήνυμα. Έπρεπε να του είχα μιλήσει αλλά δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος".

Πηγή: Dailymail

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου