Διάλεξη Ελληνα σε «πάρτι» με οπαδούς του σατανά


Ο ελληνικής καταγωγής δρα Πολ Κουντουνάρις έδωσε διάλεξη για θέματα αποκρυφισμού

Η μεγαλύτερη μαύρη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία του Σατανά του Λος Αντζελες είχε αφαιμάξεις, δαιμονικές γάτες, τατουάζ, τελετουργικά καταστροφής, αλλά και ελληνική συμμετοχή.


Οι συμμετέχοντες στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, είχαν μεταξύ άλλων την... ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια 45λεπτη διάλεξη σχετικά με τις δαιμονικές γάτες από τον δρα Πολ Κουντουνάρις, που θεωρείται ειδικός σε θέματα αποκρυφισμού, ενώ άνοιξαν και τα πορτοφόλια τους για τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, που συμπεριλαμβάνουν την υπεράσπιση των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων των γυναικών, αλλά και των φυλακισμένων.

Τελετές αποκρυφισμού, αφαιμάξεις, μεταμφιέσεις, ζωγραφιές του Εωσφόρου και πολλά άλλα έζησαν οι καλεσμένοι στη μαύρη λειτουργία της Εκκλησίας του Σατανά στο Λος Αντζελες. 

Η Εκκλησία του Σατανά, που έχει τα κεντρικά της στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης και 24 παραρτήματα σε ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια, συστήνεται ως μια οργανωμένη θρησκεία, που δεν πιστεύει σε έναν... προσωπικό Σατανά, αλλά υποστηρίζει ότι κηρύττει τον ορθολογισμό και απορρίπτει τη δεισιδαιμονία. Τα VIP εισιτήρια για την εκδήλωση κόστιζαν 66,6 δολάρια, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι πλήρωναν είσοδο 15 δολαρίων.


Εξι ώρες εκδηλώσεων

Πολλοί από αυτούς συμμετείχαν μεταμφιεσμένοι στις εκδηλώσεις, που διήρκεσαν έξι ώρες και άρχισαν με κωμικό νούμερο από τον σατανιστή πολιτικό Στιβ Χιλ, που είχε βάλει υποψηφιότητα για τη Γερουσία στην Καλιφόρνια πέρυσι.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, συγκέντρωσε η ομιλία του συγγραφέα και φωτογράφου Κουντουνάρις, ο οποίος έχει επίσης μελετήσει σε βάθος, όπως υποστηρίζει, τις σεξουαλικές επαφές μεταξύ ζωντανών και νεκρών.


Η μαύρη λειτουργία συνεχίστηκε με ένα τελετουργικό καταστροφής, η οποία ήταν τόσο επιτυχημένη, που πολλοί από τους συμμετέχοντες ζήτησαν μετά το κείμενό της, το οποίο ανέβηκε στη συνέχεια στη σελίδα της Εκκλησίας του Σατανά στο facebook.


Η βραδιά έκλεισε με τη διαδικασία αφαίμαξης, που ολοκληρώθηκε στις 2.45 τα ξημερώματα.About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου