Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Βάρκιζα - Τι δείχνουν τα στοιχεία


Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το φρικτό δυστύχημα που έγινε το πρωί στην Βάρκιζα με θύμα έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του.

Λίγο μετά τις 09.30 το πρωί, γείτονες και περαστικοί είδαν φωτιά από το σημείο που είχε παρκάρει ο άτυχος άνδρας το αυτοκίνητό του και ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο το οποίο βρίσκεται κοντά στο νυχτερινό κέντρο Rebas της Βάρκιζας. Μόλις έφτασαν στην περιοχή οι πυροσβέστες είδαν το αυτοκίνητο με τον απανθρακωμένο άνδρα. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στο περιστατικό.

O ανιψιός του θύματος μιλώντας στο newsit.gr  είπε ότι κανείς δεν ξέρει πως έγινε το κακό. «Πρέπει να έπαθε σοκ και γι' αυτό κάηκε ζωντανός. Ηταν καινούριο αυτοκίνητο. Μπορεί να ήταν 84 ετών αλλά ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Χειμώνα - καλοκαίρι ερχόταν εδώ».

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Από τα πρώτα ευρήματα των ανδρών της πυροσβεστικής φαίνεται ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα, καθώς φαίνεται ότι υπήρξε διαρροή γκαζιού.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω το Ribas όπου ο άνδρας συνήθιζε να πηγαίνει βόλτα με τα σκυλιά του. Το τι ακριβώς συνέβη είναι άγνωστο, ωστόσο οι έμπειροι άνδρες της πυροσβεστικής από τον τρόπο με τον οποίο επεκτάθηκε η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο και από το σημείο που έχει καεί συμπεραίνουν σε πρώτη φάση πως πρόκειται για διαρροή στο γκάζι με το οποίο κινούνταν το αυτοκίνητο.

Γυναίκα που είδε την φωτιά στο αυτοκίνητο είπε ότι πήρε τηλέφωνο την πυροσβεστική και είπε ακόμα ότι τον έβλεπε συχνά γιατί έβγαζε βόλτα τα σκυλιά του.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου