ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ 38χρονος από μπαλωθιά στην ΚΡΗΤΗ στο χωριό Μοίρες


Δεν ήταν στους καλεσμένους του γλεντιού…. αλλά καθόταν αμέριμνος στην αυλή του. Τα χειρότερα γλύτωσε ένας 38χρονος στις Μοίρες, ο οποίος τραυματίστηκε ευτυχώς επιδερμικά από … αδέσποτη σφαίρα που τον «χτύπησε» ενόσω βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Το περιστατικό, φέρνει στο φως για μια ακόμη φορά την παθογένεια του εθίμου με τους άσκοπους πυροβολισμούς και τις συνέπειες τους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τραυματισμοί με τον ίδιο τρόπο, όπως σημειώνει το cretapost.gr

Ο 38χρονος χθες το βράδυ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στις Μοίρες απολαμβάνοντας τη δροσιά του καλοκαιρινού βραδιού. Ξαφνικά, ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στην πλάτη και πολύ γρήγορα διαπίστωσε ότι μία σφαίρα που ήρθε από … το πουθενά, «έξυσε» το δέρμα του, τραυματίζοντας ελαφρά.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η τοπική ΕΛΑΣ διερευνά την υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο πάντως, είναι κάπου κοντά στο σημείο όπου συνέβη ο τραυματισμός να γινόταν παραδοσιακό γλέντι με την αφορμή κάποιας κοινωνικής εκδήλωσης, και κάποια από τις σφαίρες να εξοστρακίστηκε και να βρέθηκε στην αυλή του ανυποψίαστου 38χρονου.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου