Σουβλάκι «ταξίδεψε» 3.500 χιλιόμετρα για Ελληνα στην Αγγλία


Νέα διάσταση στην έννοια του ντελίβερι δίνει το ταξίδι ενός... πιτόγυρου, που διέσχισε περισσότερα από 3.500 χιλιόμετρα, για να καταλήξει στο στομάχι ενός Ελληνα της διασποράς!



Ο λόγος για το τυλιχτό (με... απ' όλα!) που ο Αλέξανδρος Τσιρτσίκος αγόρασε από ένα σουβλατζίδικο στο Κρανίδι και το έστειλε -ξοδεύοντας βέβαια ένα ποσό της τάξης των 100 ευρώ- στον αδελφό του Ανδρέα, στο Χαλ της Αγγλίας, προκειμένου να πάρει γεύση από Ελλάδα.

Ο 31χρονος Αλέξανδρος, μόνιμος κάτοικος Αγγλίας, ήρθε για διακοπές. Κατά τη διάρκεια των διακοπών του δεν παρέλειπε να βάζει σε πειρασμό τον 27χρονο αδελφό του ανεβάζοντας συνεχώς στο facebook φωτογραφίες που έδειχναν λαχταριστά σουβλάκια! Καθώς ο Ανδρέας ήταν οπαδός του «εθνικού» μας φαγητού, οι φωτογραφίες έκαναν το στομάχι του να γουργουρίζει.

Οταν ο Αλέξανδρος βρέθηκε στο Κρανίδι, σκέφτηκε να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στον αδελφό του. Πήρε ένα τυλιχτό με γύρο, το έβαλε σε τάπερ και του το έστειλε με κούριερ! Σε λιγότερο από 24 ώρες το σουβλάκι βρισκόταν στα χέρια του Ανδρέα. «Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν! Είναι σαν να είμαι πίσω στην Ελλάδα!» αναφώνησε μόλις άνοιξε το «ευωδιαστό» πακέτο. «Ο αδελφός μου λατρεύει το σουβλάκι και το λαχταρούσε τόσο πολύ» είπε ο Αλέξανδρος στην ιστοσελίδα της «Daily Mail», ενώ ο Ανδρέας διαβεβαίωσε ότι το φαγητό ήταν πεντανόστιμο, παρά το μακρύ ταξίδι: «Προφανώς θα προτιμούσα να το έχω φάει το βράδυ που φτιάχτηκε, αλλά είχε υπέροχη γεύση»!

Πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου