Φένλο - Παναθηναϊκός 0-1


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πορεύεται νικηφόρα επί ολλανδικού εδάφους. Οι «πράσινοι» με το καταπληκτικό γκολ του Καμπετσή, από την εξαιρετική ασίστ του Χατζηγιοβάνη επικράτησαν με 1-0 της Φένλο, έχοντας εξαιρετική εικόνα στο 2ο ημίχρονο. Καταπληκτικές επεμβάσεις του Διούδη στο πρώτο μέρος. 

Στο τέταρτο φιλικό αυτού του καλοκαιριού, ο Γιώργος Δώνης ανακάτεψε την τράπουλα και έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Ζαχίντ αλλά και στον Κολοβό.

Ο Διούδης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Θεοχάρης, αριστερό ο Ινσούα και ο Κολοβέτσιος με τον Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος, Ζαχίντ, Μπουζούκης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερά Κολοβός, δεξιά Χατζηθεοδωρίδης και στην κορυφή του 4-3-3 ο Βέργος.

Στο δεύτερο μέρος και μετά τις αλλαγές του Δώνη:

Ο Κότσαρης υπερασπίστηκε την εστία των «πρασίνων». Δεξί μπακ ο Γιόχανσον, αριστερό ο Ζαγαρίτης. Νούνες και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας. Σερπέζης, Κολοβός και Δώνης στον άξονα. Εμμανουηλίδης, Χατζηγιοβάνης στα άκρα και «φουνταριστός» ο Καμπετσής. Στο 69' ο Εμμανουηλίδης πήγε στην κορυφή και ο Καμπετσής δεξιά ενώ ο Αθανασακόπουλος πήρε την θέση του Κολοβού.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου