Πανσερραϊκός-Άρης 0-0


Το όνειρο της ανόδου μετατρέπεται σε εφιάλτη για τον Άρη, αφού το 0-0 στις Σέρρες τον άφησε στο -8 από την Λαμία που πέρασε «τρένο» από το Μενίδι (0-3 τον Αχαρναϊκό). Σπουδαία «διπλά» για Τρίκαλα και Σπάρτη.  


Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της στο πρώτο ημίχρονο όπου απέτυχε να μετουσιώσει τις 2-3 καλές φάσεις που δημιούργησε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε πολύ κακή αγωνιστική εικόνα. Μετά από αυτήν την ισοπαλία, ο Άρης βρίσκεται στο -8 από τη δεύτερη Λαμία και το -9 από τον πρώτο Απόλλωνα Σμύρνης που σημαίνει ότι οι πιθανότητες ανόδου είναι μαθηματικές, παρά ουσιαστικές.

Στο παιχνίδι, ο Άρης είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε. Στο πολύ καλό πρώτο 15πτο του, ο Παυλίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρίστιτς σε τετ α τετ στο 2ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Πίτου Γκαρσία σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο – ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις – και πιέζοντας ψηλά επιδίωξε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Χαρακτηρίστηκε όμως από την επιπολαιότητα των παικτών της στην τελική πάσα ή προσπάθεια με συνέπεια να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ το ημίχρονο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Νίκος Κωστένογλου άλλαξε τον σχηματισμό του κι έριξε στη μάχη και τον Αντώνη Καπνίδη ενισχύοντας έτσι την επιθετική γραμμή του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο. Ο Άρης έχασε τον έλεγχο του αγώνα, ο Πανσερραϊκός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ήταν απειλητικός και θα μπορούσε να σκοράρει στις τουλάχιστον τρεις κλασικές φάσεις που δημιούργησε. Αρχικά στο 57ο λεπτό με τον Γκούρτσα, στο 70’ ο Λάντο έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς βρισκόμενος εντός της μικρής περιοχής και με εξουδετερωμένο τον Διούδη έστειλε την μπάλα εκτός εστίας, ενώ στο 78’ ο Τσιμίκας από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Ο Άρης παρουσίασε κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο κι έψαξε το γκολ μέσα από δύο σουτ των Τάτου (53’), Γκαρσία (59’) από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ανασταλτικά είχε μεγάλη δυσκολία στην αναχαίτιση των επιθέσεων του γηπεδούχου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας απέκτησε… τρελό ρυθμό. Στο 83ο λεπτό και μετά από γύρισμα του Ίλιτς και σχεδόν σε κενή εστία ο Μιλούνοβιτς «κατάφερε» να μην βρει δίχτυα. Ο Άρης πίεσε αναζητώντας το γκολ, το αναζήτησε μέσα από τις στημένες φάσεις. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλούνοβιτς βρέθηκε απέναντι στον Ρίστιτς στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το τελείωμα της φάσης ήταν απογοητευτικό.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Γκούρτσας, Στέβιτς, Ρίστιτς(Πανσερραϊκός), Ταυλαρίδης, Σόουζα(Άρης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Διλμπέρης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού, Πόζογλου(53’ Σιάκκας), Ρούτσης(85΄Τσούτσης), Τσιμίκας, Στέβιτς, Γκούρτσας(76’ Κανούλας), Γαβριηλίδης.

ΑΡΗΣ(Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία, Ρόβας, Τάτος, Ντούνης(65’ Μιλούνοβιτς), Παυλίδης(46’ Καπνίδης), Ίλιτς.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου