Survivor: Επεισόδιο 31. Σοκ στον Άγιο Δομίνικο με αναπάντεχο τροχαίο και αποχώρηση


Σοκαρισμένο το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το αποψινό επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού που δεν θύμιζε τίποτα από τα προηγούμενα.  

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τους διάσημους να λυγίζουν βλέποντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και τα μηνύματα τους.

Στην συνέχεια ο Σάκης υποδέχτηκε μόνο τους διάσημους όπου και μετά από μια σύντομη περίληψη τους ανακοίνωσε ότι οι μαχητές είχαν ένα ατύχημα καθώς γύριζαν στην παραλία, με το βανάκι, τύπου σαφάρι, που τους μεταφέρει από και προς την παραλία όταν έρχονται για να αγωνιστούν ή να πάνε στα συμβούλια.

Ο Πάνος και ο Κώστας που δεν πήγαιναν στην παραλία αλλά στο τοπικό νοσοκομείο για μικροτραυματισμούς δεν ήταν μέσα στο βανάκι, ωστόσο ενημερώθηκαν στο νοσοκομείο και στάθηκαν δίπλα στους συμπαίκτες τους. 

Ο απολογισμός θέλει την Ειρήνη Κολιδά με δύο σπασμένα πλευρά και τον Μάριο Πρίαμο με κάταγμα στον ώμο και δύο κατάγματα στα πλευρά.  

Αφού ο Σάκης τους επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, ακολούθησε η επιστροφή όλων πλην του Μάριου στο συμβούλιο όπου περιέγραψαν τις δύσκολες στιγμές που έζησαν. 

Όσο αφορά την συνέχεια του παιχνιδιού, η ψηφοφορία ακυρώθηκε και ο Τσανγκ (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) δεν αποχωρεί, ωστόσο δυστυχώς ο τραυματισμός της Ειρήνης είναι σοβαρός και δεν της επιτρέπει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό από όλους τους παίκτες του παιχνιδιού.

Ευχόμαστε και εμείς στους μαχητές περαστικά και καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνουν!

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου