Η απάντηση του γλύπτη που έφτιαξε την άθλια προτομή του Ρονάλντο!



Έχει γίνει χαμός με την τραγική προτομή του Ρονάλντο στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα, αλλά ο καλλιτέχνης – λέμε τώρα – δίνει την δική του απάντηση, θεωρώντας ότι έφτιαξε... έργο τέχνης! 


Μπορεί να γελάει ολόκληρος ο πλανήτης με την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο που «κοσμεί» το αεροδρόμιο της Μαδέιρα στην Πορτογαλία, αλλά ο καλλιτέχνης – ο θεός να τον κάνει – δεν δείχνει να συμφωνεί με την άποψη όλων. 

Η προτομή του CR7 προκαλεί τουλάχιστον γέλιο, αλλά ο γλύπτης Εμμανουέλ Σάντος που το φιλοτέχνησε δεν δείχνει να συμφωνεί και πολύ με την άποψη του κόσμου, αφού θεωρεί ότι έφτιαξε ένα... έργο τέχνης. 

Ο Σάντος, ήταν καθαριστής στο αεροδρόμιο και ασχολείται με την γλυπτική μόλις τα τελευταία δύο χρόνια – έτσι εξηγούνται πολλά – απάντησε στις κατηγορίες για την... αποκρουστική εικόνα της προτομής που έφτιαξε. 

«Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Ουδείς προφήτης στον τόπο του. Αυτό είναι θέμα γούστου και δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Είναι ένα έργο που κάνει τη διαφορά και αυτή είναι η σημασία της τέχνης. Χρησιμοποίησα πολλές φωτογραφίες του Κριστιάνο που βρήκα στο διαδίκτυο, έβαλα τις φωτογραφίες δίπλα και ξεκίνησα να δημιουργώ» ήταν η δήλωση του γλύπτη.

Пηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου