Άφησαν 6χρονο παιδί στο μπαλκόνι 15 ώρες για τιμωρία


Το αγοράκι αναγκάστηκε να μείνει στο κρύο φορώντας μόνο τις πιτζάμες του. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο των Βρυξελλών νοσηλεύεται ένα 6χρονο αγόρι, το οποίο αναγκάστηκε από τους γονείς του να μείνει μέσα στο κρύο για 15 ώρες, καθώς το άφησαν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, στην βελγική πρωτεύουσα, ως τιμωρία.

Το παιδί, όπως αναφέρει η εφημερίδα Het Laatste Nieuws, έμεινε στο μπαλκόνι από τις 05:00 έως τις 20:00 την Δευτέρα. Ο λόγος ήταν ότι προσπάθησε να φτιάξει στην κουζίνα να φάει κάτι μόνο του.
Οι αρχές βρήκαν το αγόρι αναίσθητο, με υποθερμία και υποσιτισμένο, όπως ανέφερε η εισαγγελία της πόλης. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και η δίδυμη αδερφή του, η οποία επίσης είναι υποσιτισμένη και φέρει σημάδια κακομεταχείρισης.
Η 31χρονη μητέρα, υπήκοος Γαλλίας και ο 21χρονος Βέλγος πατριός των παιδιών έχουν συλληφθεί, κατηγορούμενοι για βασανισμό ανηλίκων. "Ο πατριός ομολόγησε, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα των γεγονότων ενώ η μητέρα εξακολουθεί να είναι σε άρνηση", επισήμανε η εισαγγελία.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό RTL-TVI  ο δήμαρχος Εμίρ Κιρ επεσήμανε ότι κανένα από τα δύο παιδιά δεν είναι εγγεγραμμένο στο Βέλγιο, κάτι που καθιστά δύσκολο για τις αρχές την παρακολούθηση της διαβίωσής τους.




About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου