Κινηματογράφος: Νέες αφίξεις αυτή την εβδομάδα


Νέε ταινίες και πολλές από αυτή την Κυριακή στους κινηματογράφους.
Les Visiteurs 3: La Révolution | Πάμε για Επανάσταση;



Περίληψη

Εγκλωβισμένοι κάπου στους μακριούς διαδρόμους της Ιστορίας, σ’ ένα τρελό ταξίδι στον χρόνο, ο Γκοντεφρόι ντε Μονμιράιγ και ο πιστός υπηρέτης του, Ζακουάγ, ξεβράζονται σε μια περίοδο συγκλονιστικών πολιτικών εξελίξεων και κοινωνικών ανακατατάξεων: τη Γαλλική Επανάσταση… Και πιο συγκεκριμένα, κατά την φοβερά επικίνδυνη περίοδο της Μεγάλης Τρομοκρατίας (La Terreur), κατά τη διάρκεια της οποίας οι απόγονοι του Ζακουάγ, φανατικοί επαναστάτες, καταλαμβάνουν το κάστρο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των απογόνων του Γκοντεφρόι, αλαζόνων αριστοκρατών που τρέπονται σε φυγή με τη ζωή τους να κρέμεται από μία κλωστή.



The Sea of Trees | Μια Θάλασσα από Δέντρα




Περίληψη

Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φίτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Εκεί, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να πεθάνει αλλά έχει χάσει τον δρόμο του. Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι.
Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει πίσω επώδυνες αναμνήσεις της πεθαμένης του γυναίκας, αλλά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα.



The Huntsman: Winter’s War | Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα




Περίληψη


Πολλά χρόνια προτού αφανιστεί από το ξίφος της Χιονάτης, η βασίλισσα Ραβένα, παρακολουθούσε σιωπηρά την αδερφή της, Φρέια, να προδίδεται και να εξορίζεται από το βασίλειό της. Η Φρέια, η βασίλισσα του πάγου, πέρασε δεκαετίες απομονωμένη, να εκπαιδεύει στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, οι οποίοι παράκουσαν την πιο σημαντική της εντολή: να μην ερωτευτούν ποτέ. Οι δύο αδερφές απειλούν να καταστρέψουν τον τόπο ενώνοντας τις πλέον σκοτεινές δυνάμεις τους και οι μόνοι που μπορούν να τα βάλουν μαζί τους είναι ο Έρικ και η Σάρα - αρκεί να μπορέσει να βρει ο ένας τον άλλον….



Mother’s Day | Γιορτή της Μητέρας



Περίληψη

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, τέσσερις, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, οικογένειες έχουν μια ευκαιρία για επανασύνδεση, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους απρόοπτο στην προσπάθειά τους να γιορτάσουν την μέρα αυτή με τον τρόπο που της ταιριάζει.




Ratchet and Clank | Ράτσετ και Κλανκ


Περίληψη

Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του - ένας αθώος ‘Λόμπαξ’ που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.



Risen | Ανάσταση




Περίληψη

Ο Κλάβιος, ενός πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός, και ο Λούκιος, ο υπασπιστής του, έχουν επιφορτιστεί από τον Πόντιο Πιλάτο με το καθήκον να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού μετά τη σταύρωση και ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ.


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου