Ισλανδία: Επικράτησε το «όχι» στο δημοψήφισμα - Οι πολίτες απέρριψαν την επανάληψη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το «όχι» επικράτησε στο δημοψήφισμα στην Ισλανδία για την επανάληψη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με τα τελικά επίσημα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ισλανδία: Ελαφρό προβάδισμα του «όχι» στο δημοψήφισμα – Συνεχίζεται η καταμέτρησΣτο ερώτημα «Πρέπει η Ισλανδία να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση;», το 52,8% των Ισλανδών απάντησε «όχι» και το 47,2% «ναι» στο δημοψηφίσμα που διεξήχθη χθες Σάββατο, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση που μετέδωσε το δίκτυο της δημόσιας τηλεόρασης RÚVμετά την καταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων.



Περισσότερα: enikos.gr

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου