
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν για άλλη μία φορά εξαιρετικός στον προκριματικό και περιμένει να μάθει αν θα προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυμναστικής.
Ο «αειθαλής» Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ξανά μία εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυμναστικής που πραγματοποιείται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Στο 9ο παγκόσμιο που συμμετέχει, 16 χρόνια μετά το πρώτο του (2009), ο 34χρονος άνοιξε την αυλαία μαζί με την ελληνική αποστολή στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.
Στον προκριματικό, ο «βασιλιάς των κρίκων» έδειξε για άλλη μία φορά την κλάση του, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς στο γκρουπ του. Συγκεκριμένα, βαθμολογήθηκε με 8.666 για την εκτέλεση του προγράμματος με 5.700 δυσκολία, συγκεντρώνοντας 14.366 συνολικά. Με μία ατυχία με ανισορροπία και ένα παραπάνω βήμα στην έξοδο στοίχισαν μερικούς βαθμούς, ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει για άλλη μία φορά μετάλλιο. Θυμίζουμε ότι έχει 3 χρύσα (2015, 2017, 2018) και ένα ασημένιο (2023) σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Περισσότερα: in.gr
 
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου