
Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο κίνδυνος τροφικών δηλητηριάσεων αυξάνεται. Πώς μπορούμε να τον αποφύγουμε;
Η Primrose Freestone Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κλινικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ σε άρθρο της στον Independent παραθέτει τα τρόφιμα που δεν τρώει ποτέ, για να αποφύγει αυτόν τον κίνδυνο και τις ευρύτερες, σχετικά με το θέμα, κινήσεις της.
Γιατί δεν τρώει στην ύπαιθρο
Και περιγράφει:
«Σπάνια τρώω σε εξωτερικό χώρο – είτε για πικνίκ είτε για μπάρμπεκιου». Και εξηγεί ότι τα χέρια μπορεί να είναι βρώμικα, και υπάρχουν έντομα που μπορούν να μεταφέρουν μικρόβια, όπως E coli, Salmonella και Listeria.
Περισσότερα: iefimerida
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου