Θεσσαλονίκη: Οδηγός αστικού λεωφορείου έπαιζε με το κινητό ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα του Περιφερειακού

Eπιβάτης λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, απαθανάτισε οδηγό, να παίζει με το κινητό του ενώ οδηγεί και μάλιστα για αρκετή ώρα, κάνοντας μάλιστα ανάρτησγ-καταγγελία του περιστατικού.

"Εάν τους σκότωνε η νταλίκα τότε οι μεν ξένοι γονείς θα ζητούσαν αποζημίωση, οι δε βλ####οι της χώρας μας δικαιοσύνη", λέει επιβάτης του λεωφορείου

Όπως μαρτυρεί η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση: «Πριν λίγα λεπτά στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, ο οδηγός στη μεσαία λωρίδα παίζει με το κινητό του, ενώ κουβαλά φοιτητές και δη ξένους της ανταλλαγής χωρών, εάν τους σκότωνε η νταλίκα τότε οι μεν ξένοι γονείς θα ζητούσαν αποζημίωση, οι δε βλ####οι της χώρας μας δικαιοσύνη».




Περισσότερα: parapolitika

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου