
Μετά τα «χρυσά» καλαμαράκια που κάνουν την εμφάνισή τους τα τελευταία καλοκαίρια στα ακριβά ελληνικά νησιά, και κυρίως σε Μύκονο και Σαντορίνη, σειρά έχει ένα παραδοσιακό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, ο μουσακάς.
Ο μουσακάς είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ελληνικό πιάτο τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους τουρίστες του εξωτερικού, όταν επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά. Ωστόσο, μια Ελληνίδα τουρίστρια έμεινε απογοητευμένη από αυτή την επιλογή στη Σαντορίνη, όχι γευστικά, αλλά για οικονομικούς λόγους, σύμφωνα με το cycladeslive.gr.
Περισσότερα: lifo
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου