ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η Τζο Μπάιντεν - Έρχεται η Κάμαλα Χάρις - Πώς έχτισε το βιογραφικό της

Η απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την προεκλογική κούρσα εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και η στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις απασχολεί όλα τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία «ξεψαχνίζουν» το πολιτικό παρελθόν της νυν Αμερικανίδας αντιπροέδρου.

Ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τον Guardian, διέθετε μια απαράμιλλη λίστα με διεθνείς επαφές και χαρακτηρίζεται ως πρόεδρος που στηριζόταν στις επιδόσεις του στην εξωτερική πολιτική.

Η Κάμαλα Χάρις ελάχιστη ώρα μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών

Ωστόσο, σημειώνει το βρετανικό μέσο, η Χάρις, αργά αλλά σταθερά, έχτισε το δικό της portfolio, στο οποίο αναμένεται να στηριχτεί στην προσπάθειά της να διεκδικήσει αρχικά το χρίσμα των Δημοκρατικών και στη συνέχεια τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ.



Περισσότερα: in.gr

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου