Survivor 7 - Επεισόδιο 97: Ανάκαμψη για τους Μπλε - Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Φάνη και Γιώργο Γκιουλέκα - Συγκλονιστικές μονομαχίες και αποχώρηση

Την ανάκαμψη των Μπλε είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης οι οποίοι κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας. Αργότερα πήγαν σε διαμορφωμένο χώρο και είδαν βίντεο από άτομα των οικογενειών τους με την συγκίνηση για μια ακόμη φορά να είναι εμφανή. 

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα σε Φάνη και Γιώργο Γκιουλέκα καθώς ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα κόκκινα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Όλα ξεκίνησαν σε προηγούμενο αγώνα στον οποίο οι κόκκινοι θεώρησαν ότι ο Φάνης έστηνε τα τοτέμ των Μπλε με τρόπο τέτοιο ώστε να πέφτουν  εύκολα κάτι που θεωρήθηκε από τους Κόκκινους ως κλεψιά.  Την δική του απάντηση έδωσε ο Φάνης υποστηρίζοντας ότι έπαιζε με τα τοτέμ αφού κάθε φορά πριν την εκκίνηση οι παιχνιδάδες τα τοποθετούν σωστά Εκ τότε υπάρχει μια κόντρα ανάμεσα τους.  

Στην συνέχεια ακολούθησε ο πρώτος αγώνας για την παραμονή στο παιχνίδι ανάμεσα σε Κατερίνα, Σταμάτη και Χριστόφορο. Από τους τρείς δεν τα κατάφερε ο Χριστόφορος ο οποίος στην συνέχεια αγωνίστηκε ενάντια στην Δώρα και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Στην δεύτερη μονομαχία δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ο οποίος και αποχώρησε.  

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου