Τα προβιοτικά τυριά με πρωτεΐνη και βιταμίνη D που χαρίζουν επίπεδη κοιλιά

Έχουμε καλά νέα για τους λάτρεις των τυριών (που είναι αρκετοί): αν τα τυριά είναι φυσικά και όχι επεξεργασμένα ή με πρόσθετα χημικά, τότε θεωρούνται απαραίτητα για την πέψη και την αντιμετώπιση της φλεγμονής. Αυτό οφείλεται στους μικροοργανισμούς που ζουν σε αυτά τα τυριά και οι οποίοι βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Η φυσική ζύμωση που γίνεται σε αυτά τα τυριά, επιτρέπουν σε αυτούς τους μικροοργανισμούς να επιβιώνουν. Τα καλά προβιοτικά που εξασφαλίζουν για το μικροβίωμα μειώνουν το φούσκωμα, χαρίζοντας επίπεδη κοιλιά και μια πιο ανάλαφρη αίσθηση. Η Laura Parada, διατροφολόγος στο Slow Life House προσθέτει πως το τυρί, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά προϊόντα, περιέχει υψηλότερο pH και λίπος, γι’ αυτό και προστατεύει τους συγκεκριμένους μικροοργανισμούς.



Περισσότερα: neakriti

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου