Ρωσία: Διεθνές δέος προκαλεί το πολυαναμενόμενο MiG-41- Θα φέρει ηλεκτρομαγνητικό όπλο και θα πετά στο διάστημα το ρωσικό μαχητικό έκτης γενιάς;

Είναι πολύ πιθανό το μελλοντικό ρωσικό μαχητικό να επιδεικνύει και τις δύο αυτές τις δυνατότητες, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δούμε στους αιθέρες φέτος

Η Ρωσία σήμερα προσπαθεί να φτάσει τα όρια των αεροναυπηγικών της δυνατοτήτων, αφού μεταξύ άλλων μέσα προτείνουν πως αναπτύσσει ένα μαχητικό αεροσκάφος έκτης γενιάς. Αυτό το αεροσκάφος, γνωστό με το όνομα MiG-41, σχεδιάζεται να επιχειρεί όχι μόνο στους αιθέρες, αλλά και σε χαμηλή διαστημική τροχιά γύρω από την γη. Αν το καταφέρει αυτό η Μόσχα σίγουρα το αεροσκάφος της θα μείνει στην ιστορία.

Αποκαλύφθηκε το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου HEWS που θα φέρουν τα μελλοντικά ελικόπτερα T70 των Τούρκων κομάντος (Εικόνα)

Τι Εκπλήξεις θα Φέρει το MiG-41;

Ειδικοί εικάζουν πως για να αναπτύξει η Ρωσία το MiG-41 χρησιμοποιεί ως βάση την έκδοση MiG-31M του σοβιετικού μαχητικού MiG-31, η οποία αναπτύχθηκε την δεκαετία του '1990 αλλά τελικά δεν παράχθηκε ποτέ μαζικά. Αν και το MiG-31M θεωρούνταν επαναστατικό για την εποχή του με χωρητικότητα 300 λίτρων καυσίμου, το προηγμένο ραντάρ Zaslon-M και την δυνατότητα μεταφοράς 6 πυραύλων αέρος-αέρος, η κατάρρευση της τότε οικονομίας του κράτος ήταν ο λόγος που έμεινε στο ράφι.



Περισσότερα: pentapostagma

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου