Αργολίδα: Απειλείται με μαρασμό η ελληνική χυμοποιία

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον χώρο της χυμοποίησης στην Αργολίδα εξαιτίας μιας σειράς παραγόντων, όπως είναι η διαμόρφωση της τιμής, οι παραγόμενες ποσότητες, αλλά και η ζήτηση από το καταναλωτικό κοινό.

Ο διευθυντής του εργοστασίου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, Γιάννης Δημάκης, επιχειρώντας να καταγράψει με σαφήνεια την κατάσταση, σημειώνει στο ypaithros.gr ότι «θα πρέπει να ξεκινήσουμε από κάτι πολύ βασικό. Τα περσινά 8 λεπτά στον χυμό έγιναν φέτος 20 και, φυσικά, αυτό οφείλεται στην τεράστια μείωση της παραγωγής χυμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραματική μείωση χυμού στη Φλόριντα ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας.



Περισσότερα: notospress

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου