Ιταλία: Ιστορικός γαστρονομίας προκάλεσε σάλο για την καρμπονάρα - Tην έφτιαξε με ελβετικό τυρί -«Ύβρις»

Το φαγητό αποτελεί σίγουρα σοβαρή υπόθεση στην Ιταλία, αφού είναι κομμάτι της εθνικής ταυτότητάς της, και αυτό αποδεικνύεται από το εύρος που έχει λάβει μια διαμάχη για το πώς φτιάχνεται η σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα.

Ο Λούκα Τσεζάρι, ένας ιστορικός γαστρονομίας και συγγραφέας από την Μπολόνια, βρέθηκε αντιμέτωπος με σωρεία αρνητικών σχολίων και ύβρεων, αφότου ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου παρουσίαζε αυτό που κατά τη γνώμη του είναι η αυθεντική εκδοχή της καρμπονάρας, που θεωρείται ένα κλασικό πιάτο της ρωμαϊκής μαγειρικής.



Περισσότερα: iefimerida

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου