Θεσσαλονίκη: Ο άνθρωπος που έμαθε στην συμπρωτεύουσα την ιταλική κουζίνα

Ο άνθρωπος που έμαθε στη Θεσσαλονίκη την ιταλική κουζίνα Από τα οικογενειακά τραπέζια στην Puglia στο Πανόραμα για καρμπονάρες και ragu ιταλικά...Γενέθλια 25 χρόνων γεύσης στη Θεσσαλονίκη. Μυρτώ Τούλα 9 Δεκεμβρίου 2023, 5:04 μμ Φρέσκα ζυμαρικά, από παρθένα υλικά, και ζυμώνονται λίγο πριν τα γευτείς. Δροσερές σαλάτες και υπέροχα antipasti, λεπτές πίτσες με mozzarela, προσούτο και πέστο. 

Η ιταλική κουζίνα είναι εκείνη που αγαπά όλος ο κόσμος, είναι εκείνη που έχει δεχθεί τις περισσότερες παραλλαγές σε κάθε σημείο του πλανήτη, είναι εκείνη που μέχρι σήμερα έχει τον τίτλο της πιο δημοφιλούς απ’ όλες! Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, εδώ και 25 χρόνια, στο Πανόραμα, ένας Ιταλός chef έχει δημιουργήσει μία παραδοσιακή και ταυτόχρονα σύγχρονη τρατορία για να σε ταξιδέψει σε κλάσματα δευτερολέπτου, από την πρώτη δοκιμή, από το πρώτο άρωμα, στην πατρίδα του! Μας έμαθε να τρώμε σωστά τα ιταλικά φαγητά.. 



Περισσότερα: parallaximag

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου