Ίος: Αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει το νησί - Νεαρός Ιρλανδός έχασε την ζωή του - Φίλος του δεν άντεξε τα νέα και έπαθε ανακοπή

Ο Max και ο Andrew δύο αγαπημένοι φίλοι ήρθαν μαζί διακοπές και έφυγαν μαζί από την ζωή.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όπου μια ομάδα 70 νέων Ιρλανδών έφτασε στην Ίο ώστε να γιορτάσουν την αποφοίτηση τους από το κολέγιο που πήγαιναν. 

Από νωρίς άρχισαν να πίνουν και να γλεντούν μέχρι και αργά το βράδυ όπου φαίνεται ότι ο νεαρός Max προσπάθησε να επιστρέψει στο κατάλυμά του. Όταν επέστρεψε και η υπόλοιπη παρέα διαπίστωσαν ότι ο Max έλειπε. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν και την αστυνομία.  

Την Κυριακή το πρωί εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή όπου διέμενε, πεσμένος σε μια χαράδρα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι παραπάτησε όντας ζαλισμένος και έπεσε στο κενό. Στο άκουσμα της είδησης η παρέα έπαθε σοκ ενώ λίγο αργότερα στο λιμάνι βρέθηκε ο φίλος του Andrew χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι πληροφορίες για τον Andrew αναφέρουν ότι ο συνδυασμός αλκοόλ με χρόνια προβλήματα στην καρδιά επέφερε ανακοπή μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό του φίλου του.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα στην Ζάκυνθο άλλος ένας Ιρλανδός βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε. 

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου